Wie zijn wij?

 

TOEP is een studievereniging voor en door Toegepaste Psychologie studenten aan de HAN. Ons doel is om het contact tussen studenten te bevorderen door het organiseren van evenementen. Wij verschillen van een studentenvereniging. Deze verenigingen zijn bedoeld voor studenten van verschillende opleidingen en hebben veel verplichtingen, terwijl onze activiteiten vrijblijvend en opleiding specifiek zijn.

 

Wij organiseren verschillende evenementen; zowel studie gerelateerde activiteiten als feestjes. Zo is er elke maand een borrel in ons stamcafé Ruyg en regelen wij veel voor de intro. Ook organiseren we bezigheden zoals beerpong, lezingen, reisjes naar het buitenland, cantussen en filmavonden. Door TOEP haal je meer uit je opleiding!

Wat is onze rol tijdens de introductie?

Je zult ons de gehele introductie zien en horen! We hebben de avondactiviteiten georganiseerd en gezorgd dat de mentoren juist opgeleid zijn om jullie een geweldige introductie te bezorgen! Enthousiast geworden? Neem meteen even een kijkje op onze facebook! https://www.facebook.com/svtoepnijmegen/

Word lid!

Als TOEP-lid krijg je korting bij activiteiten én exclusieve uitnodigingen voor uitjes. Om lid te worden moet je Toegepaste Psychologie student zijn aan de HAN. Vragen wij slechts een bijdrage van €12,50 per studiejaar. Tijdens het kamp kan je je inschrijven bij TOEP.

Wil je meer informatie of  heb je vragen?

Stuur een e-mail naar info@svtoep.nl of check onze Social Media!

https://www.facebook.com/svtoepnijmegen/

https://www.instagram.com/svtoep/